اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

کنعانی خطاب به فرانسه: اگر منظور ⁧‫خلیج فارس‬⁩ است، باید نام درست آن را به کار برد

کنعانی خطاب به فرانسه: اگر منظور ⁧‫خلیج فارس‬⁩ است، باید نام درست آن را به کار برد سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن یادآوری نام درست خلیج فارس به مقامات فرانسه گفت: به ⁧فرانسه‬⁩، در حالی که چند هزار کیلومتر با منطقه خلیج فارس فاصله دارد، توصیه می‌شود به جای اتهام زنی به ⁧‫ایران‬⁩، از اظهارات مداخله‌جویانه پرهیز کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ استفاده وزارت خارجه فرانسه از واژه مجعول به جای خلیج فارس، واکنش ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را به همراه داشت.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در این خصوص امروز (یکشنبه چهارم تیرماه در توئیتر خطاب به مقامات فرانسه نوشت: اگر منظور ⁧‫خلیج فارس‬⁩ است، باید نام درست، تاریخی و بین‌المللی آن را به کار برد.

وی افزود: ‏به ⁧‫فرانسه‬⁩، در حالی که چند هزار کیلومتر با منطقه خلیج فارس فاصله دارد، توصیه می‌شود به جای اتهام زنی به ⁧‫ایران‬⁩، از اظهارات مداخله‌جویانه پرهیز کند.

وزارت خارجه فرانسه در توئیتر ضمن آرزوی موفقیت برای نماینده جدید اتحادیه اروپا در خلیج فارس، در اظهاراتی مداخله جویانه ایران را منبع بی‌ثباتی منطقه خوانده است.

به گزارش فارس، مقامات فرانسوی به همراه دو عضو دیگر برجام (آلمان و انگلیس) در پی اغتشاشات اخیر در ایران به کرات اظهارات مداخله جویانه‌ای را درباره اوضاع داخلی ایران مطرح کردند که با واکنش جمهوری اسلامی ایران مواجه شد.

رونمایی از نسل چهارم موشک خرمشهر نیز اخیرا با واکنش فرانسه مواجه شد و سخنگوی وزارت خارجه این کشور در اظهاراتی مداخله‌جویانه به رونمایی نسل چهارم موشک خرمشهر ایران واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد. سخنگوی وزارت خارجه فرانسه مدعی شد که آزمایش موشک بالستیک دوربرد ایران ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل است. ناصر کنعانی در این ارتباط عنوان کرد: رونمایی از نسل چهارم موشک بالستیک خرمشهر نماد دیگری از اقتدار دفاعی در کنار سیاست خارجی عزتمندانه کشور در تامین امنیت و منافع ملی ⁧ایران⁩ مقتدر و مستقل است.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه پیش از این و به مناسبت روز ملی خلیج فارس هم در پیامی با بیان اینکه خلیج فارس بخش مهمی از هویت انکارناپذیر و مشترک ایران و منطقه است، گفت: ‏بهره‌مندی حداکثری از منافع خلیج فارس در گرو امنیت، همگرایی و مشارکت دسته‌جمعی کشور‌های ساحلی این پهنه آبی پرافتخار خواهد بود. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار